Tir Solidari

Durant el cap de setmana del 17 i 18 de Desembre es va celebrar a les instal.lacions de Mollet del Vallès la I Competició solidaria amb la Marató de TV3 de Tir Olímpic en la que “Obrir-se al món” va participar patrocinant a un del tiradors.

Aquest acte va servir per donar a conèixer l’associació mitjançant el tirador Daniel Castro Pérez (Campió d’Espanya i membre de l’equip nacional), que de manera totalment solidaria es va posar el nostre distintiu per fer-ho visible durant la competició.

L’acte, que era la primera vegada que s’organitzava, hi va comptar amb 99 inscrits entres les modalitats de carrabina i pistola d’aire comprimit i apart es va habilitar una zona d’esbarjo perquè tothom poguès gaudir d’una bona estona posant a prova la seva punteria i aprendre l’esport del tir amb monitors de nivell nacional i internacional.

La recaptación total va ascendir a 1.697, 71 euros destinats íntegrament a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits, que va ser la causa escollida aquest any per part de La Marató de TV3.

Com veieu, “Obrir-se al món” continua donant-se a conèixer i participant en activitats esportives de tot tipus.