×

Advertencia

JFolder::create: No se ha podido crear el directorioPath: /htdocs/public/www/cache/widgetkit

Tir Solidari

Durant el cap de setmana del 17 i 18 de Desembre es va celebrar a les instal.lacions de Mollet del Vallès la I Competició solidaria amb la Marató de TV3 de Tir Olímpic en la que “Obrir-se al món” va participar patrocinant a un del tiradors.

Aquest acte va servir per donar a conèixer l’associació mitjançant el tirador Daniel Castro Pérez (Campió d’Espanya i membre de l’equip nacional), que de manera totalment solidaria es va posar el nostre distintiu per fer-ho visible durant la competició.

L’acte, que era la primera vegada que s’organitzava, hi va comptar amb 99 inscrits entres les modalitats de carrabina i pistola d’aire comprimit i apart es va habilitar una zona d’esbarjo perquè tothom poguès gaudir d’una bona estona posant a prova la seva punteria i aprendre l’esport del tir amb monitors de nivell nacional i internacional.

La recaptación total va ascendir a 1.697, 71 euros destinats íntegrament a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits, que va ser la causa escollida aquest any per part de La Marató de TV3.

Com veieu, “Obrir-se al món” continua donant-se a conèixer i participant en activitats esportives de tot tipus.

 

Sigues soci!

Només tens que omplir el questionari clicant aqui, i nosaltres ens possarem en contacte amb tú de forma directa i personal per fer-ho efectiu de forma segura. No ho dubtis i col·labora!

Los errores de ​​medicación pueden ocurrir en cualquier lugar, pero usted puede protegerse. Los remedios diversos se utilizan para tratar la infección de E coli. Típicamente, los hombres y las mujeres son afligidos por desórdenes sexuales. A continuación se muestran cosas sencillas sobre http://zithromax.me/es/zithromax-precios.html. Actualmente, muchos hombres buscan en línea de investigación la palabra clave exacta azitromicina precio en Internet. Una revisión reciente sobre zitromax precio encontró que el problema de salud más común de los. La salud es una parte trascendental de la vida de un hombre. Sin embargo, los problemas . Preparativos para tomar, informe a su profesional de la salud si usted es alérgico a ella. Hable con su farmacéutico sobre todo cualquier cambio en experimentado. Obtenga ayuda de emergencia si tiene algún tipo de reacción alérgica al medicamento. Si el medicamento que está tomando no está aprobado, su terapeuta.