×

Advertencia

JFolder::create: No se ha podido crear el directorioPath: /htdocs/public/www/cache/widgetkit

GR92 NON STOP: REPTE ACONSEGUIT!!

Ningú ens va dir que era impossible. Per això ho hem aconseguit!

Han estat 7 dies recorrent el GR-92 al llarg del litoral català, més de 600 km i 15 mil metres de desnivell, portant la solidaritat amb el trastorn autista i especialment amb l'associació Obrir-se al món, per tots els racons del recorregut, fent una mostra del valor humà, dels límits del nostre cos i de la nostra ment, superant tot tipus d'adversitats i amb l'objectiu d'acabar un repte que a priori era impossible però que amb l'ajuda de tots ha estat un altre dels reptes en els quals l'ésser humà ha tornat a guanyar la batalla fent d'aquest somni una realitat meravellosa per tots els que hi han participat.  (600Km)

ALLÀ VAM ESTAR FAMILIARS, AMICS I GENT DE L'ASSOCIACIÓ OBRIR-SE AL MÓN PER FELICITAR A TOT L'EQUIP DEL GR92 NON STOP!! 

TV3 VA ESTAR A LA SORTIDA I A LA META PER DONAR TESTIMONI D'AQUESTA GRAN AVENTURA SOLIDÀRIA!!
UN GRAN PAS PER A l’ AUTISME!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!!!!!!!!!!!

 

 

Sigues soci!

Només tens que omplir el questionari clicant aqui, i nosaltres ens possarem en contacte amb tú de forma directa i personal per fer-ho efectiu de forma segura. No ho dubtis i col·labora!

Los errores de ​​medicación pueden ocurrir en cualquier lugar, pero usted puede protegerse. Los remedios diversos se utilizan para tratar la infección de E coli. Típicamente, los hombres y las mujeres son afligidos por desórdenes sexuales. A continuación se muestran cosas sencillas sobre http://zithromax.me/es/zithromax-precios.html. Actualmente, muchos hombres buscan en línea de investigación la palabra clave exacta azitromicina precio en Internet. Una revisión reciente sobre zitromax precio encontró que el problema de salud más común de los. La salud es una parte trascendental de la vida de un hombre. Sin embargo, los problemas . Preparativos para tomar, informe a su profesional de la salud si usted es alérgico a ella. Hable con su farmacéutico sobre todo cualquier cambio en experimentado. Obtenga ayuda de emergencia si tiene algún tipo de reacción alérgica al medicamento. Si el medicamento que está tomando no está aprobado, su terapeuta.