×

Advertencia

JFolder::create: No se ha podido crear el directorioPath: /htdocs/public/www/cache/widgetkit

Obrir-se al món, un espai al servei de les persones autistes

El servei que ofereix l’entitat, que treballa sobre tot amb persones amb autisme sever, és únic al territori.

L’entitat Obrir-se al Món rebrà una subvenció municipal de 30.000 euros per a l’organització d’activitats de suport a famílies de persones autistes i amb TGD (Transtorns Generalitzats del Desenvolupament). El conveni per fer-ho possible va ser aprovat pel Ple Municipal del mes d’abril. La concessió, de caràcter extraordinari, es fonamenta en la difícil situació econòmica que travessa l’entitat. Amb l’ajut es vol contribuir a garantir la continuïtat dels serveis que ofereix Obrir-se al món, que es consideren fonamentals per atendre les famílies amb persones amb autisme i atès que no hi ha un recurs similar al territori.

SABADELL MES A PROP 7 2014

Sigues soci!

Només tens que omplir el questionari clicant aqui, i nosaltres ens possarem en contacte amb tú de forma directa i personal per fer-ho efectiu de forma segura. No ho dubtis i col·labora!

Los errores de ​​medicación pueden ocurrir en cualquier lugar, pero usted puede protegerse. Los remedios diversos se utilizan para tratar la infección de E coli. Típicamente, los hombres y las mujeres son afligidos por desórdenes sexuales. A continuación se muestran cosas sencillas sobre http://zithromax.me/es/zithromax-precios.html. Actualmente, muchos hombres buscan en línea de investigación la palabra clave exacta azitromicina precio en Internet. Una revisión reciente sobre zitromax precio encontró que el problema de salud más común de los. La salud es una parte trascendental de la vida de un hombre. Sin embargo, los problemas . Preparativos para tomar, informe a su profesional de la salud si usted es alérgico a ella. Hable con su farmacéutico sobre todo cualquier cambio en experimentado. Obtenga ayuda de emergencia si tiene algún tipo de reacción alérgica al medicamento. Si el medicamento que está tomando no está aprobado, su terapeuta.